”“

Kontakt

Zapytaj o produkt

    Adres email (wymagane)

    Twój region

    Treść wiadomości

    Klauzula informacyjna:
    1. Administratorem danych osobowych podanych w formularzu kontaktowym jest FMC Agro Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Złota 59, 00-120, zwana dalej „Administratorem”.
    2. Pani / Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (prawnie uzasadniony interes – zapewnienie kontaktu oraz realizacja zapytań), w celu przyjęcia zapytania za pośrednictwem formularza kontaktowego i udzielenia na nie odpowiedzi.
    3. Odbiorcami Pani / Pana danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz Administratora, w szczególności obsługę informatyczną, usługi marketingowe, księgowe, prawnicze. Odbiorcami danych mogą być również podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
    4. Pani / Pana dane osobowe będą przekazywane do państwa trzeciego (tj. państwa nienależącego do Europejskiego Obszaru Gospodarczego) na podstawie: tzw. standardowych klauzul ochrony danych przyjętych przez Komisję Europejską. Aby otrzymać szczegółowe informacje na temat stosowanych zabezpieczeń, należy skontaktować się wysyłając zapytanie na adres e-mail: ochrona.danych@fmc.com
    5. Pani / Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do udzielenia odpowiedzi na przesłaną wiadomość, a następnie będą archiwizowanie przez okres, w którym właściwe przepisy prawa nakazują przechowywanie danych lub przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane.
    6. W związku z przetwarzaniem danych osobowych, przysługują Pani / Panu następujące prawa:
    a) prawo dostępu do treści danych, prawo do sprostowania danych, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania danych, prawo do wniesienia sprzeciwu,
    b) prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych) w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych..
    7. Wszystkie wskazane wyżej prawa mają zastosowanie w zakresie wynikającym z przepisów Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych. Może Pani/Pan realizować te prawa poprzez wysłanie wniosku z takim żądaniem na adres: FMC Agro Polska Sp. z o.o. ul. Złota 59, 00-120 Warszawa, lub drogą email:ochrona.danych@fmc.com
    8. Podanie danych oznaczonych gwiazdką jest niezbędne do przesłania wiadomości za pomocą formularza kontaktowego. Konsekwencją niepodania danych jest brak możliwości przesłania wiadomości. Podanie innych danych ma charakter dobrowolny i nie ma wpływu na możliwość przesłania zapytania.

     

    Nasi przedstawiciele

    1.Katarzyna Pośpiech

    tel.: +48 882 434 314

    katarzyna.pospiech@fmc.com

    2.Dominika Lisowska

    tel.: +48 784 585 238

    dominika.lisowska@fmc.com

    3.Katarzyna Stasilewicz

    tel.: +48 538 810 697

    katarzyna.stasliewicz@fmc.com

    4.Jakub Bednarczyk

    tel.: +48 604 752 458

    jakub.bednarczyk@fmc.com

    5.Marek Jackowski

    tel.: +48 538 810 703

    marek.jackowski@fmc.com

    6.Adam Chrzanowski

    tel.: +48 604 118 582

    adam.chrzanowski@fmc.com

    7. Radosław Bończak

    tel.: +48 538 810 689

    radoslaw.bonczak@fmc.com

    8. Marek Dąbrowski

    tel.: +48 604 403 905

    marek.dabrowski@fmc.com

    9.Jacek Jagielski

    tel.: +48 664 179 000

    jacek.jagielski@fmc.com

    10.Mateusz Markowski

    tel.: +48 692 173 590

    mateusz.markowski@fmc.com

    11.Grzegorz Chmielniak

    tel.: +48 660 618 732

    grzegorz.chmielniak@fmc.com

    12.Krzysztof Witkowski

    tel.: +48 735 207 213

    krzysztof.witkowski@fmc.com

    13.Leszek Konior

    tel.: +48 532 510 444

    leszek.konior@fmc.com

    Ta strona używa plików COOKIES. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dowiedz się więcej o polityce cookie oraz zapoznaj się z naszą polityką prywatności.Zgadzam się